Sivuille päivitettyä

Syyskuu 2017

Lisätty tarina Markku Parjasen alkutaipaleesta sekä kuvat Väinö Parjanen kalassa, Nuori Sonja Heino ja pieni Paavo Parjanen.

Toukokuu 2017

Tarinoihin lisätty Väinö Parjasen pojan Markku Parjasen kertomus veljestään Juhanista.
Sukuseuran kohtaan Sukuhallitus lisätty otteita hallituksen huhtikuun kokouksen pöytäkirjasta. Etusivulle sukutapaamiseen 2019 lisätty tieto, että kokoonnumme Lemillä entisellä Kotalahden koululla.
Matti Parjasen kohdalle lisätty kuva nelivuotissynttäreiltä ja Mikko Parjasen kohdalle kuva Orivedellä.

Huhtikuu 2017

Adam Parjasen kohdalle lisätty Anna (Anni) Sofia Parjasen kuolinilmoitus sekä kuvasarja Aatu, kalamies. Ritva Lampisen Lapsuuden muistoihin Lauritsalan sahan asuntoalueelta on lisätty kuvat kotitalosta ja Saimaan kanavan uimapaikasta. Kantaäitimme taustaan on korjattu Eeva Parjasen isän David Parjasen syntymäaika. Se on 1813, ei 1831.
Kotisivulle kohtaan Täydennä aineistoa lisätty tieto siitä, että tarinoiden pääpaino on siirtynyt suvun nykyisiin jäseniin. Kirjoita vapaasti, sillä kaikki tekstit toimitetaan.

Helmikuu 2017

Eino Torven esittelyn alku muutettu vastaamaan vuonna 2015 löydettyä tietoa, jonka mukaan Helena olikin Einon sijaisäiti.

Tammikuu 2017

Täydennetty Hannes Parjasen aloituskuvaan liittyviä tietoja ja lisätty kuva varusmiesajalta. Lisätty Antti-Olavi Parjasen kohdalle tarina Tyttären kysymyksiä isänsä nuoruudesta sekä kuvia Antin lapsuudesta ja nuoruudesta.

Lokakuu 2016

Lisätty otteita sukuhallituksen syyskuun kokouksen pöytäkirjasta.

Syyskuu 2016

Sukuseuran sivut on muutettu elokuussa skaalautuviksi. Sivuille on lisätty syyskuussa tiedot ja kuvia Oittaan sukutapaamisesta sekä etusivulle ennakko- tietoa vuoden 2017 sukutapaamisen ajankohdasta ja paikasta. Lisäksi kohta Sukuseura, Sukuhallitus on muutettu vastaamaan nykyistä tilannetta.

Toukokuu 2016

Lisätty Ritva Lampisen lapsuuden muistoja ja kuva Valohoidossa sekä Matti Parjasen perhepotretti ja muisto katajaisesta kepistä. Kohdassa Sukupuu, Rietu, Kotikylä tarkennettu jaon 7.2.1922 tietoja.

Tammikuu 2016

Etusivulle lisätty kutsu Parjasten sukutapaamiseen 23.7.2016 Espoossa Oittaan Kartanossa. Kutsu sisältää ohjelman lisäksi muun muassa ilmoittautumisohjeet.
Sukupuuta ja Helena Torven sivua on korjattu uusien tietojen mukaisesti. Sukuhallituksen kohdalle muutettu Leena Tielisen yhteystietoja ja lisätty pöytäkirjan otteisiin vuosien 2014 ja 2015 kokoukset. Lisätty kantaäitimme Eevan isän kuolinvuosi ja korjattu tiedot kantaäitimme äidistä. Eino Parjasen kohdalle lisätty tietoa talvisodan muistomitalista, Turkujen perhepotretin kuvatekstiin lisätty nimet, Aini Räipiön kohdalle kaksi ryhmäkuvaa ja Miina Ojansuun tarinoihin uutinen ikävästä onnettomuudesta. Eva-Liisa Nikulan tarinoihin lisätty teksti Koulusuunnittelija alaisen silmin.
Anna Liisa Turkun kohdalle lisätty ryhmäkuva vuodelta 1933.
Sukupuun kohtaan Kantaisät täydennetty tietoja ja Rietun kohdalle lisätty alasivu Kotikylä.

Helmikuu 2015

Hannes Parjasen kohdalle lisätty tarinoihin Koskettava viesti ja korjattu etusivun kuvaan kuolinpäivä. Alma Torven ensimmäinen tarina korvattu aiempaa laajemmalla: Sairastuminen särki haaveen. Julkaistu uutena Helena Torven pojan Antti Parjasen sivut. Albert Parjasen vanhan etusivun teksti siirretty tarinoihin ja sinne on lisätty Poimintoja elämän varrelta. Lisätty Adam Parjasen työura sekä nuoruuden kuva merimiesasussa, kolme Lilli Kompiin liittyvää kuvaa ja Paavo Parjasen kohdalle kuva Anni Sofiasta ja Paavosta. Matti Parjasen kohdalle lisätty muotokuva ja tarina Radanvarren poikia. Miina Ojansuun kohdalle lisätty etusivun teksti ja kuva sekä tarinanoihin Nuori Miina ja täydennetty molempien kuvien kuvatekstiä.

Marraskuu 2014

Lisätty aineistoa Eino Torvesta.

Huhtikuu 2014

Anna-Liisa Turkun kohdalle lisätty tarina Antin talo pyörien päällä. Taavetti Parjasen kohdalle lisätty kuva Sukulaispoikia potretissa. Alma Torven kohdalla kuvaan Kaamaniemellä 1925 takarivissä tunnistettu Otto Tiainen. Olga Hanskin lastenlapset muistavat isovanhempiaan ja Ritva Lampinen kertoo lapsuutensa evakkomatkasta.
Lisätty sukuhallituksen asiakirjoihin marraskuun 2013 kokous.
Hallituksen uusi jäsen Päivi Parjanen esittäytyy kohdassa Sukuhallitus, Uusia hallituksen jäseniä. Päivi käsittelee esittäytymisessään myös Lappeenrannan sukukokousta. Sivu Sukuseura päivitetty.

_ _

14.7.2007

Parjasen sukuseuran www-sivut julkaistu.