Huomaa! Parjasten vuoden 2019 sukutapaamisen ajankohta on siirtynyt viikkoa myöhäisemmäksi edellisessä sukukokouksessa sovitusta. Tapaamme lauantaina 27. heinäkuuta 2019 kello 11 Lemillä Kivijärven rannalla sijaitsevalla entisellä Kotalahden koululla. Se on noin 12,5 kilometrin päässä Lemin kirkolta Uimintietä Taavetin suuntaan.

Tule tutustumaan sukuusi ja lemiläisiin sukujuuriisi. Yhteinen päivä alkaa tulokahveilla, lounaaksi on lemiläistä lähiruokaa, uusia perunoita lisukkeineen, ei siis särää tällä kertaa. Ohjelman päätyttyä on lähtökahvit.

Sukutapaamisessa Ritva Lampinen kertoo sanoin ja kuvin David, Taavetti, Fredrikinpoika Parjasesta ja hänen perheestään. Taavettihan siirtyi Parjasenmäeltä isännäksi Turpeelle. Lisäksi Matti Parjanen kertoo joitakin faktoja ja muutamia tarinoita Adam, Aatu, Parjasen kolmannesta puolisosta Ingridistä. Viimekertaisia porinaryhmiä korvaamaan on suunnitteilla kaikenikäisille sopiva rastirata.

Sukutapaamisen tarkempi ohjelma julkaistaan viimeistään maalis-huhtikuun vaihteessa. Päivä noudattelee pääpiirteiltään Oittaan sukutapaamisen aikataulua. Lähtökahvien jälkeen Kotalahdessa on mahdollisuus saunoa ja uida ennen kotiinlähtöä.

 

evaliisa.nikula@hyvajuttu.fi