Tampere 2007

Parjasen sukuseuran kokous pidettiin 15. heinäkuuta 2007 Tampereella. Yliopiston pysäköintialueelle kerääntyi bussillinen Lappeenrannasta saapuvia Parjasen sukuseuran ”itäisen heimon” edustajia. Heihin liittyi Oulun, Turun ja Tampereen alueitten sukulaisia. Sukuseuran päämies ja Tampereen tapaamisen järjestelymestari kokosi 52 osallistujan joukon Kalevankankaan hautasumaan pääportin pieleen. Siitä käynnistyi mielenkiintoinen yhdessäolon päivä, joka sisälsi ennen kokousta yhteisen aterian ravintola Vaskitähdessä ja päättyi kiertoajeluun Tampereella.

Lisää tietoa antoisasta tapaamisesta löydät kokouskutsusta, pöytäkirjasta ja raportista.

Jokainen 52 osallistujasta pääsi kuvaan, kun ”itäisen heimon” linja-autonkuljettaja tallensi lukuisilla kameroilla koko joukon. (linkki isompaan kuvaan)

Kokouskutsu

Pöytäkirja