Turku 2004

Parjasen sukuseuran neljäs sukukokous pidettiin 17. heinäkuuta 2004 Turun Forum Marinumissa. Mukana oli kaikkiaan 48 suvun jäsentä. Päävierailukohteena oli fregatti Suomen Joutsen, jonka kolmella purjehduksella suvun edesmennyt päämies Väinö Parjanen oli ollut mukana.

Ensimmäistä kertaa sukukokoukseen järjestettiin yhteiskuljetus, joka lähti Lappeenrannasta ja kulki Luumäen ja Kouvolan kautta. Mukana oli 26 henkeä, joista seitsemän lasta. Loput 14 aikuista ja 8 lasta tulivat suoraan Turkuun.

Lisää Turun kokouksesta

Pöytäkirja

Turun sukukokous
Sukukokouksen osallistujat kokoontuivat ryhmäkuvaan. Taustalla Suomen Joutsen, johon suvun edesmenneellä päämiehellä Väinö Parjasella oli ollut pesti kolmella purjehduksella vuosina 1933–1936. (linkki isompaan kuvaan)