Otteita hallituksen pöytäkirjasta

PaikkaLisa Parjasen kotona, Kalevankatu 6, Kouvola

4.
Taloustilanne

Pauli Parjanen kertoi tiliotteen mukaan tilillä olleen 14.12.1998 1320 mk ja 14.7.1999 1014 mk. Rahavarat tällä hetkellä toimintaan nähden riittävät.

5.
Keskustelu lähivuosien tapahtumista

Sukukokouksessa esitetty kotisivujen avaaminen Internetiin on edelleen idea-asteella, mutta toteutukseen pitäisi löytyä suvusta henkilö, jolla olisi taidot ja resurssit asian toteuttamiseksi.

Muistitiedon ylöskirjoittamiseen ja valokuvamateriaalin keräämiseen pitää paneutua tosimielellä. Matti Parjanen laatii ehdotuksen kirjeeksi yhteyshenkilöille ja Pauli Parjanen hoitaa jakelun.

Seuraavaan sukukokoukseen on tavoitteena saada kuvakokoelma valmiiksi, joko kirjana tai levykkeellä.

6.
Muut esille tulleet asiat

Keskusteltiin suvun päämiehen valinnasta seuraavassa sukukokouksessa ja päätettiin kysyä Vieno Parjasen halukkuutta ja suostumusta suvun päämieheksi edesmenneen Väinö Parjasen jälkeen.

Keskusteltiin Suomen Joutsenen valtameripurjehtijat ry:n jäseneksi liittymis-asiasta. Pekka Vainikka selvittää asiaa.

7.
Keskustelu vuoden 2001 sukukokouksesta

Viime sukukokouksessa esille tullut kokouksen pitopaikka Suomen Joutsenella Turussa ei ole mahdollinen aluksen korjaustöiden vuoksi. Keskusteltiin vaihtoehhdoista uudeksi kokouspaikaksi ja valittiin Kaunissaari Kotkan edustalla.