Otteita hallituksen pöytäkirjasta

PaikkaMatti ja Anja Parjasen kotona, Pyynikintori 8 A 4, Tampere

4.1
Kotisivut

Kotisivuasia internettiin ei ole edistynyt vielä toteutusasteelle.Päätettiin, että Eva-Liisa, Leena, Matti ja Pekka etsivät Iternetistä  sukuseurojen kotisivuja malliksi omalle toteutukselle. Asia voitaisiin viedä eteenpäin ensi kesän kokouksessa.

4.2
Valokuvamateriaali

Matti Parjanen laatii asiaa koskevan kirjeluonnoksen joka lähetetään kokouskutsukirjeen liitteenä maaliskuun puolivälin maissa 2001.

4.3
Suvun päämiehen valinta

Päätettiin esittää suvun päämieheksi Matti Parjasta sukukokouksen hyväksyttäväksi.

4.4
Hallituksen kokoonpano

Päätettiin esittää sukukokoukselle yhtä uutta hallituksen jäsentä Anna Maria (Mari) Olkkosen sukuhaarasta. Pekka Vainikka hoitaa ehdokkaan haun. Hallituksen puheenjohtajaksi ja sihteeriksi valittiin seuraavasta sukukokouksesta eteenpäin Pekka Vainikka ja Leena Tielinen.

4.5
Jäsenyys Suomen Joutsenen Valtameripurjehtijat ry:ssä

Suomen Joutsenen Valtameripurjehtijat ry:n lopetettua oman valtakunnalsen toimintansa on tilalle perustettu Suomen Joutsenen Valtameripurjehtijain Kannatusyhdistys, jonka rekisteröintihakemus on jätetty 19.06.2000 Patentti- ja rekisterihallitukselle. Yhdistyksen yhteisöjäseneksi on mahdollisuus liittyä maksamalla jäsenmaksu 100 mk/vuosi syyskuun alkuun mennessä.
Päätettiin liittyä yhteisöjäseneksi.

4.6
Sukukokous heinäkuussa 2001

4.6.1 Kokouspaikka Kaunissaari

Pauli Parjasen selvityksen mukaan saarelle on mahdollisuus mennä joko yhteysaluksella hinta 35 mk/henkilö/suunta tai vuokraamalla oma alus käyttöön hinta 500 mk/h. Yhteysalus on sopivin, koko porukka mahtuu alukseen, pitää kuitenkin varmistaa etukäteen.

Kaunissaaressa on ruokailu-ja kokousmahdollisuus hotellissa. Mainiota lohikeittoa on saatavissa edulliseen hintaan  tai muutakin syötävää löytyy.

Meno-paluu Kotkaan kimppakyydeillä lienee edullisin tapa. Pauli Parjanen hoitaa tarvittavat varaukset ja varmistukset ja ajankohta on joko 14.7 tai 21.7. Kaikki matkoista ja ruokailuista aiheutuvat kustannukset hoitaa jokainen kohdaltaan itse matkalla.

Mahdollisen myrskyn varalta on tehtävä varasuunnitelma kuinka toimitaan, jos Kaunissaareen ei ole mahdollista päästä. Pauli selvittää vaihtoehdot.

4.6.2 Ohjelma

Keskusteltiin kokouksen ohjelmasta ja todettiin yhteisen ruokailun suunnitteluineen istumajärjestyksineen, kokouksineen ja saareen tutumisineen riittävän.

4.6.3 Lastenhoito kokouksen aikana

Valmista esitystä ei ollut. Hoitunee tavalla tai toisella.

6. Muut asia.

Sukuseuran hallitus perheenjäsenineen ja hienoine lahjoineen onnitteli Matti Parjasen johdolla Pekkaa 60 v. syntymäpäivän johdosta. Kiitos! (toteaa sihteerinä toiminut Pekka Vainikka)